Maksutavat:
Osuuspankki Nordea
Säästöpankki Sampo
Handelsbanken Aktia
Ålandsbanken Nooa
VisaElectron POP
MasterCard Visa
Tapiola  |
 
Kirjaudu sisään

Tunnus
Salasana
  » Unohtuiko salasana?

Rekisteröidy

 Etunimi
 Sukunimi
 Katuosoite
 Postinumero
 Toimipaikka
 Puhelin
 Tunnus / E-mail
 Salasana
 Salasana uudelleen

Toimitusehdot

Tilaajan on oltava yli 18-vuotias. Tilaus toimitetaan vain Suomeen. Voit tehdä tilauksen ainoastaan nettikaupan kautta, sähköpostilla tai puhelimitse vastaamme vain tiedusteluihin. Sovellamme kaikkiin tilauksiimme Force Majeure –ehtoa. Valitettavia viivästyksiä voivat aiheuttaa muun muassa lakko – tai työnsulkutilanteet, tavarantoimittajan toimitusongelmat ynnä muut sellaiset ennalta-arvaamattomat seikat. Jos jokin tuote puuttuu varastostamme, saattaa toimitusaika olla pidempi kuin normaali toimitusaikamme. Luonnollisesti olemme pikaisesti yhteydessä kyseisessä tilanteessa. Pääsääntöisesti kaikki verkkokaupassamme myytävät tuotteet ovat varastossamme.

Hinnat
Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Mahdolliset toimituskulut (alla) lisätään lopulliseen ostosummaan. Toimituskulut Toimitamme ostoksesi POSTIn välityksellä Suomeen. Tuotteet toimitetaan ainoastaan pakettilähetyksenä, lukuun ottamatta Jeanne d´Arc Magazine, joka yksistään tilattuna toimitetaan kirjelähetyksenä. Postimaksu on kiinteä, eli paketin koosta riippumaton.
nouto postista 8,80 e
kotiinkuljetus 14,80 e
nouto Puodista 0,00e (Puoti on avoinna vain sovittaessa, joten soitathan tai laitathan sähköpostia niin sovitaan yhdessä sopiva aika tuotteiden noutamiselle)

Maksutavat
Jos et pääse Kirstulan Vanhaan Puotiin Hämeelinnaan, jossa tuotteet voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai Visalla, voi tuotteita tilata myös verkkokauppan kautta. Verkkokaupan kautta tilatut tuotteet voi maksaa ainoastaan tilisiirrolla.

Toimitusaika
Tuotteilla on 1-7 päivän toimitusaika.

Vaihto- ja palautusoikeus
Jos et ollutkaan tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, voit palauttaa sen 14 vuorokauden sisällä. Ilmoitathan palautuksesta etukäteen myös sähköpostitse, jossa on mainittu palautus, yhteystietosi, sekä tilinumero, johon palautus suoritetaan kuluttajansuojalain antamassa määräajassa. Pakkaa tuote huolellisesti, sillä tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Tuote lähetetään postin asiakaspalautuksena osoitteeseen: Kirstulan Vanha Puoti, Pälkäneentie 166, 13600 Hämeenlinna. Huomaathan, että yhtä tilausta kohden voi tehdä vain yhden maksuttoman palautuksen. Mikäli lähetät tilauksen tuotteet monessa eri erässä, pidätämme palautettavasta summasta ylimääräiset palautuskustannukset. Jos haluatkin vaihtaa tuotetta, toimi kuten palautettaessa ja tee uusi tilaus haluamastasi tuotteesta Puodistamme. Uudesta tilauksesta veloitetaan normaalit lähetyskustannukset.

Reklamaatiot
Mikäli lähettämämme tuote on väärä tai vahingoittunut, otathan välittömästi yhteyttä Kirstulan Vanhaan Puotiin sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme sopia virheen korvaamisesta.

Toimituksessa rikkoutunut tuote
Vaikka tuotteet on pakattu huolellisesti, saattavat ne joskus rikkoutua postin kuljetuksessa. Mikäli tuote on vahingoittunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys Kirstulan Vanhaan Puotiin, niin sovitaan korvaavan tuotteen toimituksesta.

Vastaamme mieluusti kaikkiin tieduusteluihisi koskien tuotteiden tilaamista tai toimittamista sähköpostitse posti(ät)kirstulanvanhapuoti.fi tai puhelimitse. Puhelimitse 050 368 0782 olemme parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 15.00-18.00.
Salasanan palautus

» Takaisin

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja alla olevassa kuvassa näkyvät merkit.
Sähköposti

Kuva
Kirjoita kuvassa näkyvät kuusi merkkiä.

Merkit
Haku:

Tuotteiden tilaus

Tuote Hinta Määrä Yht.
Nouto Puodista sovittuna ajankohtana. 0,00 €
0,00 €
Hinnat sisältävät Alv. 24%. Yhteensä: 0,00 €

 Toimitustapa
Nouto Puodista sovittuna ajankohtana 0,00 €.
Posti, toimitus lähimpään postikonttoriin 8,80 €.
Posti, kotiinkuljetus 14,80 €.

 Yhteystiedot
Tummennetut kohdat ovat pakollisia.

Nimi
Osoite
Postinumero
Kaupunki
Puhelinnumero
Sähköposti

Vastaanottaja eri kuin tilaaja
Nimi
Osoite
Postinumero
Kaupunki

Lisätiedot tilauksen käsittelyyn


 Toimitusehtojen hyväksyminen ja tilauksen maksaminen

Olen lukenut toimitusehdot ja hyväksyn ne.