Kirjaudu sisään

Tunnus
Salasana
  » Unohtuiko salasana?

Rekisteröidy

 Etunimi
 Sukunimi
 Katuosoite
 Postinumero
 Toimipaikka
 Puhelin
 Tunnus / E-mail
 Salasana
 Salasana uudelleen

Salasanan palautus

» Takaisin

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja alla olevassa kuvassa näkyvät merkit.
Sähköposti

Kuva
Kirjoita kuvassa näkyvät kuusi merkkiä.

Merkit
Haku:

Yritys

Kirstulan Vanha Puoti sijaitsee vanhassa keltaisessa talossa kartanon katveessa. Vanhan talon laitto kodiksi lujitti kiinnostukseni vanhoihin sekä uusiin kestäviin ihanuuksiin. Sukupolvia kestäneet esineet ja keramiikkataiteilijan luomukset ovat osa tuotevalikoimaamme, joihin lisätään Jeanne d´Arc Livingin ja laadukkaat ja aina kauniit sisustustuotteet, näistä on Kirstulan Vanha Puoti tehty. Ja tietenkin kaikesta siitä hyvästä olosta, rauhallisesta mielestä, joka syntyy kodissa, jossa on hyvä olla.

Olet tervetullut poikkeamaan Kirstulan Vanhassa Puodissa. Osa tuotteistamme on verkkokaupassa, tällä hetkellä Puodin tuotteita pääset katselemaan erilaisissa sisustustapahtumissa yms. Sijaitsemme Kirstulassa Hämeenlinnassa.

Ajo-ohje: Hämeenlinnaan Tiiriön liittymästä Pälkäneen suuntaan noin muutaman kilometrin verran. Oikealle lähtee Hatunniemen jälkeen Kirstulan puistotie, jossa myös kyltti Kirstulan Kartano. Koivukujaa ylös ja ensimmäisestä tiehaarasta oikealle ennen Kartanon pihapiiriä. Tieltä ensimmäinen käännös vasemmalle keltaisen pitkän talomme takapihalle, pihapiirissä on myös vanha tiilirakennus. Auton voi jättää missä sopiva tila on. Puoti sijaitsee talon kartanonpuoleisessa päädyssä. Naapurustossa asuu paljon lapsia, joten ajathan varovasti. Tervetuloa!

Yhteistyössä:

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2007-2013