Kirjaudu sisään

Tunnus
Salasana
  » Unohtuiko salasana?

Rekisteröidy

 Etunimi
 Sukunimi
 Katuosoite
 Postinumero
 Toimipaikka
 Puhelin
 Tunnus / E-mail
 Salasana
 Salasana uudelleen

Salasanan palautus

» Takaisin

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja alla olevassa kuvassa näkyvät merkit.
Sähköposti

Kuva
Kirjoita kuvassa näkyvät kuusi merkkiä.

Merkit
Haku:

Yritys

Kirstulan Vanha Puoti sijaitsee vanhassa keltaisessa talossa kartanon katveessa. Vanhan talon laitto kodiksi lujitti kiinnostukseni vanhoihin sekä uusiin kestäviin ihanuuksiin. Sukupolvia kestäneet esineet, keramiikkataiteilijan luomukset ja lasinpuhaltajan yksilölliset esineet ovat osa tuotevalikoimaamme, joihin lisätään Jeanne d´Arc Livingin ja Mailegin laadukkaat ja aina kauniit sisustustuotteet, näistä on Kirstulan Vanha Puoti tehty. Ja tietenkin kaikesta siitä hyvästä olosta, rauhallisesta mielestä, joka syntyy kodissa, jossa on hyvä olla.

Olet tervetullut poikkeamaan Kirstulan Vanhassa Puodissa. Osa tuotteistamme on verkkokaupassa, Puodissa tuotevalikoimaa on hieman lisää. Sijaitsemme Kirstulassa Hämeenlinnassa. Puoti on avoinna sunnuntaisin 12.00-15.00 sekä sovittaessa, joten olethan yhteydessä puhelimitse klo 15.00-18.00 tai sähköpostitse niin sovitaan mukava hetki visiitille.

Ajo-ohje: Hämeenlinnaan Tiiriön liittymästä Pälkäneen suuntaan noin muutaman kilometrin verran. Oikealle lähtee Hatunniemen jälkeen Kirstulan puistotie, jossa myös kyltti Kirstulan Kartano. Koivukujaa ylös ja ensimmäisestä tiehaarasta oikealle ennen Kartanon pihapiiriä. Tieltä ensimmäinen käännös vasemmalle keltaisen pitkän talomme takapihalle, pihapiirissä on myös vanha tiilirakennus. Auton voi jättää missä sopiva tila on. Puoti sijaitsee talon kartanonpuoleisessa päädyssä. Naapurustossa asuu paljon lapsia, joten ajathan varovasti. Tervetuloa!

Yhteistyössä:

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2007-2013